Jeugd

 

 

 

 

Ontdek ons aanbod voor de jeugd! 

Voorleeshalfuurtjes

 Hou je van verhaaltjes? Dan zijn onze voorleeshalfuurtjes misschien wel iets voor jou!

Groep kinderen luisternd naar een verhaaltje

Nieuw in de bib!

Tips

Onder de wol

Françoise Beck

Zeven pingui͏̈ns zijn nog niet moe en kruipen uit bed. Ze gaan achter een rode draad aan, over een ijsberg, door de zee en langs de tentakels van een inktvis. Wie zou er toch aan die draad trekken? En waarvoor zou die bedoeld zijn? Prentenboek met zachtgekleurde illustraties in gemengde techniek met stempels. Vanaf ca. 4 jaar.

Afficher dans le catalogue

Sinterklaasliedjes

Mark Janssen

Het Sinterklaasverhaal wordt via bekende liedteksten, van 'Wie komt er alle jaren' tot 'O, kom er eens kijken', verteld maar dan zonder de traditionele Zwarte Piet. Grote uitgave met grote gedetailleerde kleurenillustraties waarop zeven beroete kindpietjes zich vermaken op straat, in de dieren tuin enz. Vanaf ca. 3 t/m 6 jaar.

Afficher dans le catalogue

Olifantje is jarig

Annemarie Van Haeringen

Olifantje roept opgewonden zijn mama en papa als hij ballonnen en slingers ziet. Als ze komen, zingen ze een verjaardagslied voor Olifantje. Want vandaag is het een bijzondere dag! Vierkant hardkartonnen prentenboek met eenvoudige, aandoenlijke kleurentekeningen. Vanaf ca. 2 jaar.

Afficher dans le catalogue

Ik help ... de Sint

Jonas Boets

Een pakjespiet laat zien hoe alle pakjes bij de juiste kinderen terechtkomen. Help je mee om de zak met brieven leeg te schudden en de gevallen cadeautjes op te vangen? Vierkant hardkartonnen prentenboek met grappige illustraties in matte tinten en een interactieve tekst. Vanaf ca. 3 jaar.

Afficher dans le catalogue