Digitale diensten van de bib

Ook in tijden van Coronamaatregelen kan je terecht bij de bib. Met je Mijn Bibliotheek-profiel lees je digitale prentenboeken van Fundels met je kroost of blader je digitaal door de krant.

Je krijgt hieronder ook speciaal door de bib geselecteerde tips om online te lezen, luisteren en kijken via verschillende digitale kanalen.

Gopress - Digitale kranten en tijdschriften

Gopress-collage.png

Met je Mijn Bibliotheek-profiel heb je toegang tot het Gopress krantenarchief, met artikels uit een breed aanbod van Belgische kranten en tijdschriften ouder dan 2 dagen. Tot de paasvakantie stellen we het archief open voor iedereen (lid van de bib of niet).

Doorzoek het krantenarchief (tablad in het zoekvak)

Juf Hilde leest voor!

Voorleesvrijwilliger Hilde Vandenhoute laat jullie niet in de steek.
De voorleeshalfuurtjes kunnen jammer genoeg niet doorgaan in de bibliotheek, maar wel online!
Op deze pagina zullen regelmatig nieuwe verhaaltjes verteld door juf Hilde verschijnen.

Groep kinderen luisternd naar een verhaaltje

Brusselse Bibliotheken

Op deze pagina vind je een overzicht terug van de digitale diensten van alle Brusselse Bibliotheken.

Lees-, kijk- en luistertips van de bib

Onderstaand cultuuraanbod kan je digitaal en meestal gratis gebruiken.