Boek
Nederlands

De 100 beste tips & trucs voor Excel : geschikt voor alle versies

Wim de Groot (auteur)
+1
De 100 beste tips & trucs voor Excel : geschikt voor alle versies
×
De 100 beste tips & trucs voor Excel : geschikt voor alle versies De 100 beste tips & trucs voor Excel : geschikt voor alle versies

De 100 beste tips & trucs voor Excel : geschikt voor alle versies

Excel-specialist Wim de Groot haalt in dit handzame boekje alles uit de kast en deelt zijn beste tips met je. Geschikt voor iedereen die sneller en bekwamer wil worden in het gebruik van dit krachtige spreadsheetprogramma.

De behandelde tips vallen in de volgende categorieën: slim werken met het werkblad, gegevens invoeren, het werkblad opmaken, werken met lijsten, werken met hele werkbla

Onderwerp
Excel
Titel
De 100 beste tips & trucs voor Excel : geschikt voor alle versies
Auteur
Wim de Groot
Taal
Nederlands
Uitgever
Culemborg: Van Duuren Media, 2021
152 p. : ill.
ISBN
9789463562058 (paperback)

Besprekingen

Excel is onderdeel van het kantoorpakket Microsoft Office. Het is een rekenblad, ook wel spreadsheet genoemd, maar het programma leent zich ook uitstekend voor database-doeleinden. Deze paperback bevat 100 tips en trucs die het werken met Excel kunnen vergemakkelijken. Deze 100 tips en trucs zijn verdeeld in 11 groepen: slim werken, invoer van gegevens, opmaak van een werkblad, werken met lijsten, hele werkbladen, formules, datum en tijd, grafieken, afdrukken, beveiligen, handige lijsten. Daar zitten best veel nuttige tips en trucs tussen. Het probleem is alleen: hoe zorg je ervoor dat ze tot je basisgereedschap gaan behoren? Een beproefde methode daarvoor is het cursorisch gebruiken van een oefenbestand met een flink aantal van deze tips en trucs. Dit boek heeft een ander uitgangspunt. Het gaat uit van de Excel-gebruiker die vermoedt dat iets handiger kan en daarnaar dan op zoek gaat. Welnu, na aanschaf van dit boek kun je de webversie downloaden en daarmee kun je gemakkelijker zoeke…Lees verder

Over Wim de Groot

Johannes Willem Simon de Groot (Rotterdam, 2 september 1877 - Lunteren, 3 februari 1956) was een Nederlandse schilder. Naast schilder was hij ook tekenaar, en lithograaf. Onderwerpen zijn onder andere interieur, landschap, portret en stillevens.

De Groot had les gehad van onder andere Alexander Henri Robert van Maasdijk en Jan Striening. Hij was bevriend met Edzard Koning en Jan van Vuuren.

De Groot werkte in Rotterdam, Blaricum, Nunspeet, Heeze en Oirschot. Vanaf 1920 tot zijn dood woonde hij in Lunteren. Hij heeft studiereizen gemaakt naar Napels en Spanje. Zijn opleiding heeft hij gevolgd aan de Academie voor Beeldende Kunsten Rotterdam, de Academie des Beaux-Arts in Brussel en de Academie des Beaux-Arts in Parijs.

Het Noord Veluws Museum heeft een belangrijke collectie schilderijen van De Groot. Ook Museum Kempenland heeft werken in haar collectie. De Groot was lid van Arti et Amicitiae en Sint Lucas Amsterdam.